Сорочки, футболки, поло

Сортувати по

Сорочки для хлопчиків і поло: поради щодо вибору

Основу гардеробу представляє повсякденний одяг. Сорочки для хлопчиків, поло, майки займають важливе місце в щоденному образі. Перші доповнюють шкільний костюм, форму, являють собою центровий елемент святкового вбрання. Правильний вибір матеріалу, стилю й елементів декору визначає весь образ в цілому.

Види та їх характеристика

Завдяки розвитку модної індустрії, на ринку представлений широкий вибір моделей чоловічого гардероба. Якому із них віддати перевагу залежить від обставин, фінансових можливостей, побажань.

Для прогулянок, позашкільних занять підійдуть футболки з довгими рукавами. Спереду доповнюються ґудзиковою планкою. Це робить речі зручними, дозволяє швидко переодягатися, заощадити час.

Сорочки для хлопчиків в школу виготовляються з легкої, гігроскопічної тканини. Забарвлення вибираються стриманими — тонка смужка, непомітна клітка, однотонний матеріал. Сувора форма доповнюється краваткою.

Майки різних забарвлень виробляються з віскози або бавовни, яка делікатна до шкіри. Вона забезпечує повітропроникність. Такі вироби виконують класичних кольорів — білий, бежевий, чорний та з додаванням яскравого декору.

Що врахувати при виборі?

Тривалий термін служби, здоров'я шкіри, настрій дитини залежить від того, наскільки одяг підходить. Перш ніж, купити сорочку для хлопчика або топ, батькам варто приділити увагу наступним моментам:

  • Тканина. Слід надавати перевагу натуральним матеріалам — бавовна, трикотажне полотно. Вони не викликають алергію, призначені для дитини з чутливим епідермісом.
  • Сезон. Залежно від пори року розробляються моделі з урахуванням особливостей дитячого організму. Для літа — це вироби з короткими рукавами, демісезонного періоду — утеплений матеріал (фланель, 2-х нитковий трикотаж та ін.)
  • Розмір. Правильно підібрана річ добре сидить, не настовбурчується або звисає. Плечова поличка повинна відповідати, а в районі грудей не створюватися натяг.

На сайті Kid'sLand представлена ​​докладна інформація про кожну модель. Розмірна сітка дозволить точно підібрати виріб. При необхідності менеджери нададуть допомогу. У каталозі представлені сорочки для хлопчиків, майки, поло від 3 до 16 років. Замовити продукцію можна онлайн або відвідавши магазини. Доставка здійснюється по Україні в строго обумовлені терміни.