Для хлопчиків

Сортувати по

Взуття для хлопчиків: нюанси вибору

Підбір гардеробу для маленьких чоловіків не менш важливе заняття, ніж для леді. І тому взуття для хлопчиків вимагає неспішного підходу з урахуванням побажань самої дитини. Для батьків важливо, щоб взуття було комфортним, довго носилося, а дітям — щоб було модним та виділяло серед однолітків. Як знайти золоту середину і придбати те, що потрібно?

З чого почати?

Купівля нової речі для багатьох батьків — забезпечення базової потреби та економія бюджету (наскільки можливо). Тому вони намагаються взяти на виріст. Але це може негативно вплинути на здоров'я дитини. Коли він тільки підростає потрібно підбирати дитяче взуття для хлопчиків максимально ретельно. Воно повинно бути стійким, надійно охоплювати, не тиснути. У цьому випадку створюються умови для комфортного розвитку ноги.

Вимоги відрізняються в залежності від типу взуття:

  • Демісезонне. Закрита модель повинна володіти гнучкою підошвою. Це покращує якість прогулянки, створює гарний настрій, позитивно впливає на розвиток.
  • Відкрите. Виріб виготовляється з жорстким задником. Він фіксує ногу, підтримує п'яту. Для захисту від пошкоджень можна вибрати і захищений мисок.
  • Спортивне. Виготовляється з дихаючих матеріалів. Вони забезпечують правильний повітрообмін, не викликають активного потовиділення, не парять.
  • Підліткове. Під час перебудови організму він не перестає рости. Тому для такого віку підійдуть моделі з натуральних матеріалів. Цінується також зручність, комфорт і тривалість використання, оскільки такі діти постійно в русі.

Як вибрати взуття для хлопчика?

Перед тим як купити взуття для хлопчика потрібно визначитися зі стопою. Вона активно зростає і може збільшуватися під час ходьби. Щоб точно її визначити, потрібно взяти аркуш паперу і намалювати на ній зволожену стопу. Отриманий розмір слід порівняти з поданою таблицею. Слід зауважити, що у різних брендів вона буде відрізнятися. 

Взуття слід приміряти, дізнатися у дитини, чи не відчуває вона дискомфорт. Додатково мама може оглянути ноги на наявність мозолів або почервоніння. Від великого пальця до краю має ще залишатися деяка відстань. 

Дітям в початковій школі ще можна купувати речі на липучках. Для середньої і старшої вже можна переходити на шнурівку.

Матеріал відноситься до ключових критеріїв. Взуття для хлопчиків зі шкіри або текстилю — це найбільш оптимальний варіант. Воно забезпечує комфорт при ходьбі, не викликає подразнень. Устілку вибирають з супінатором, який гарантує анатомічне положення стопи.

Фахівці рекомендують витратити час і купити взуття для хлопчика від перевірених виробників. В інтернет-магазині «KidsLand» представлена ​​продукція від відомих брендів — Bekool, Bikkembergs, Diesel, Ferrari, Mayoral і інші. Вироби виробляють з якісних матеріалів з безпечними барвниками. Доставка здійснюється по всій Україні, є можливість примірки. Уточнити нюанси покупки, можливість кур'єрської доставки можна по телефону на сайті.