Сумки і рюкзаки

Сумки та рюкзаки

Дівчинки, незалежно від віку, бажають виглядати модними, яскравими й гарними. Юні красуні приділяючи своєму вигляду багато уваги, вибираючи одяг, взуття. Та не тільки це важливо — сумки та рюкзаки доповнюють образ, придаючи унікальність та довершуючи стиль. Їх можна придбати для школи, прогулянки чи до гостей. 

Різновиди 

Унікальні, функціональні, стильні. Це найкраще характеризує аксесуари. Здатні доповнити повсякденне або святкове вбрання. Конструкція розроблена таким чином, щоб вмістити всі необхідні для дівчинки речі. 

Залежно від призначення вироби виготовляють різного розміру, наповнення з кишенями та відділами. В інтернет-магазині Kid’sLand охочуючі зможуть придбати товари:

  • шкільні;
  • дошкільні;
  • міські;
  • підліткові.

Дошкільні вироби зроблені по аналогії з міським варіантом. Вони доповнені зручними лямками, відділеннями, додатковою фурнітурою. Взагалі такі моделі представлені об'ємом від 5 до 8 літрів та орієнтовані для дівчаток до 7 років. 

Дітям старшого віку знадобиться ранець с підтримкою хребта. Моделі доповнюють спеціальними деталями, які забезпечують правильне положення попереку. Конструкція розподіляє навантаження рівномірно по всій поверхні, що важливо для незрілого дитячої статури. 

Підлітки вже можуть вибирати сумки-трансформери, які можна носити як в руках, так й одягати на плечі. Вони модні, функціональні, підходять до класичного образу, строгої шкільної форми. 

На прогулянку, зустрічей с друзями стануть у пригоді сумки через плече з декоративними елементами: сіткою, прошвою, металевими медальйонами, бахромою. Частіше за все, моделі виготовляють коричневого, бежевого кольору, які можна поєднувати з джинсами, сукнями, капрі або шортами. Яскраві вироби вимагають детальнішого відбору гардеробу, підійдуть для літнього відпочинку, свята. В каталозі також можна придбати прозорі сумки, мініатюрні варіанти з малюнками, заклепками на довгих лямках. 

Принципи вибору якісного аксесуара

Тривалість використання, комфорт та гарний настрій визначається зовнішнім виглядом, міцністю складових. Насамперед бажано приділити увагу наступним моментам:

  1. Розміри. Підбираючи модель орієнтуються на вік, статуру дитини. Рюкзак повинен бути трохи менше за плечі дівчинки. Для дошкільного віку допускається вага до 700 грамів. Якщо підібрати невідповідну річ, то може бути перевантаження хребта.
  2. Матеріал. Бажано придбати сумки та рюкзаки з практичної тканини. Це може бути синтетика з водовідштовхувальним покриттям. За нею легко доглядати, вона довго остається в гарному вигляді. Також в каталозі є шкіряні, текстильні вироби. Вибирайте на свій смак!
  3. Дизайн. Асортимент дозволяє з легкістю підібрати модель різної форми: округлі, квадратні або в вигляді трапеції. Вироби підійдуть для занять або відпочинку — однотонні чи з малюнками, візерунками. 

В інтернет-магазині Kid’sLand якісний аксесуар придбати дуже легко. В каталозі представлені вироби відомих європейських брендів — Anekke, Maxomo, Mayoral та інш. Продукція відповідає всім вимогам щодо дитячих речей, виготовляється з безпечних матеріалів. Вибирайте потрібний варіант та оформляйте замовлення за допомогою “Кошика”. Доставка здійснюється по всій території України “Новою Поштою”.