Сукні та спідниці

Сукні для маляти: як вибрати ідеальну модель?

Батьки прагнуть одягнути дитину в якісні, красиві речі. Плаття для маляти — особлива категорія, яка дозволяє за лічені хвилини перетворити дівчинку в принцесу. А діти отримують задоволення від процесу перевдягання, люблять прикрашати себе яскравими аксесуарами. Разом з тим, це відповідальний захід, що вимагає вправності, наявність смаку.

Рекомендації при виборі

Приймаючи рішення придбати сукні для маляти, батьки повинні враховувати не тільки свої побажання, але й такі важливі фактори:

  • Розмір. Речі не повинні бути впритул, тому слід вибирати їх з запасом. Діти в такому віці швидко ростуть, одяг може знадобиться всього на кілька разів.
  • Зручність. Комфорт під час прогулянки — це гарний настрій дитини, задоволення від процесу. Активним дівчинкам в такому віці складно сидіти в колясці, вони постійно рухаються. Тому при пошитті враховують такі особливості.
  • Безпека. Гардероб для дітей віком до 12 місяців слід складати з виробів з безпечними матеріалами. Плаття для малюків виготовляють з делікатною обробкою швів, з м'яких тканин.
  • Для старших важлива залученість в процес. Дівчата хочуть на рівні з дорослими вибирати собі вбрання, цього вимагає їх потреба в самостійності. Дорослим слід врахувати думку дитини, але і не забувати про основні вимоги до речей, поданих вище.

Асортимент виробів для маляти

Інтернет-магазині Kid'sLand пропонує вибір одягу для дітей від народження. У каталозі представлені моделі від виробників зі світовим ім'ям — Mayoral, Flavien, Aletta, Silvian Heach Kids та ін. Для дівчаток до 3-х років можна підібрати вироби для різного сезону та подій:

  • спортивні;
  • повсякденні;
  • святкові;
  • бальні.

Моделі виготовляються з тонких літніх тканин, так і з додаванням поліестеру. Вони доповнюються принтами з квітковими мотивами, тваринами, природою. Декоративні банти, стрази, стрічки та мереживо створюють стильний образ, надають витонченість.

Замовити сукні для маляти можна на сайті або зателефонувавши менеджерам. Вони допоможуть підібрати потрібний варіант в залежності від побажань, події. Продукція доставляється по території України різними перевізниками, на вибір покупця.